Ojojoj...

Man blir ju nästan deprimerad när man läser kommentarerna denna dagen. Verkar inte som om vi lär upp "framtidens" människor vad skillnaden mellan fakta och skvaller är. Sen rykten ang snarkningar kan ju inte personen i sig klaga över, för man vet ej om man själv snarkar. Sen att du har otroligt vänliga vänner runt omkring dig som håller tillbaka på fakta, det ska du bara vara glad över!

Trott dessa hårda smällar angående min trovärdighet så fortsätter jag att blogga. Inget kan stoppa denna skvallermaskin från att sprida rykten och sanningar hörda i bushen.

För övrigt har denna dagen varit allmänt chill, började se på serien "Games of thrones". Riktigt sevärd serie, får ni chansen så ta den och titta igenom avsnitten.


Dagens Skvaller:
Det ryktas ute i kvarteren att tjejerna i år betalade Peter extra för att få "up-pimpade" rum. Hur mycket pengar det rör sig om är oklart, men det säg vara allt från 500-2000 kronor i månaden. Beroende på vilka specialprodukter du vill ha.

Det sägs även att någon av killarna i korven har använt Pontus platt-tång för att platta könshåret. Inget är ännu bekräftat men det finns spår av krulliga hårstrån i närheten av tången... Poor PP!

Kommentarer
Postat av: Ciccilull

hahaha!Kill me...

2011-10-16 @ 22:00:32
URL: http://ciccilull.blogspot.com
Postat av: Sebbe

Tunga grejer som förr eller senare måste komma ut. Gött att du vågar!

2011-10-17 @ 00:40:51
Postat av: Sofia

Daniel du kanske inte vet det men jag är tjejen som sitter inne på all information, har speciell tillgång till elin, moa och stinas tankar, vi kan ju kanske pakta ihop något när det gäller bloggar & skvaller?

2011-10-18 @ 00:08:03
URL: http://thecowsuits.blogspot.com
Postat av: en som inte vill hamna på skvallerbloggen igen

woooooh. stänger min mun för sofias öron från och med nu

2011-10-18 @ 00:38:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0