Illamående...

Ikväll blev verkligen mitt psyke testat, och mina smaklökar. Fredrik förväntade sig nämligen att jag skulle dricka upp en full kopp med kallt kaffe, mjölk, massa salt och massa peppar i... Vår tävling är nämligen sådan att när någon förväntar sig något av den andre så måste man göra det, så efter otaliga minuter som gick åt till att övertala mig själv så gick jag ut med koppen.

Efter att varit nära och spy 3 gånger och kanske 10 minuter av fysiskt och psykiskt plågande så var koppen slut. Har nu druckit 1 liter cola och borstat tänderna men smaken är kvar. Livet är skit med andra ord, men jag är endå stolt! Jag klarade utmaningen och kan nu göra något hemskt till Fredrik... MOHAHAH

Kommer troligen bajsa mer än vad jag kommer sova inatt som det känns nu, men vad gör man inte för stoltheten...

Over and out  // Dannieboy

Lauring!

Självklart kommer det skvaller, vad tror ni? Första inlägget på länge så klart skvallret finns med!

Dagens skvaller

Det ryktas om att det finns någon bland honorna på skolan som helt och fullt slutat använda BH? Inte ens när hon är på badhuset så låter hon brösten skyddas, nej de viftas härligt med dom på de mest oväntade ställena. Är detta okej? Är detta något som vi bör uppmana alla tjejer att göra? Vad tycker ni?


Nystart

Känner det är dags att ta tag i bloggandet igen, titeln som skvallerkung brände ut mig där ett tag. Man går ständigt under pressen att varje dag måsta leverera hett och oväntat skvaller. Men jag måste inse att jag bara är en vanlig människa som inte klarar av allt här i livet. Därför kommer bloggen nu att få lite andra infallsvinklar. Skvalleret blir kvar men de kommer inte varje dag (Om det inte händer underbara saker som bara måste ut). Annars får vi se vad bloggen kommer handla om, det kan bli allt möjligt.

Sen har även jag samma problem som min brother in christ Sebbetheman, kvinnor och män med kvinnliga anlag klagar över att jag för sällan skrev i bloggen, och som han så väl myntade uttrycket "Det har börjats kommenteras mer av avsaknaden av inlägg på min blogg, mer än innehållet i den. För kvinnor är tydligen kvantitet något som väger tyngre än kvalité"

Nu är det äntligen helg och ikväll tittar mina päron förbi, så ni som vill hänga med oss kan ju boka upp kvällen lite. Sen får vi se vad helgen erbjuder, är rejält sugen på lite settlers sen den sketna förlusten igår. All heder till Mr.Caballos som tog hem titeln!



Xoxoxo Dannieboy

RSS 2.0