Äntligen!

Nu är det här, det alla har väntat på. Vi ska slutligen kora vinnaren av Götabros hetaste rumpa. Jag tänker inte sitta här och rabbla upp en lång och ingående motivering, det skulle kännas fel och förmodligen så skulle ni kanske inte uppskatta det så mycket, eller skulle ni? Nej jag låter rumpan tala för sig själv, för det är trotts allt därför som just denna rumpa blivit nummer 1! Och rumpan är......   " REBECKA OSKARSSON"
Stort grattis till dig becka, har du tur så får du många fina blickar imorgon! Njut av det och känn dig stolt. Du har härmed Götabros hetaste bakdel!!!!

Dagens skvaller:
Enligt väldigt trovärdiga källor går det rykten om att någon så sent som för trettio minuter sedan lyckades bråtta ner amanda och fisa henne i nacken. Hur vida detta är sant eller inte det vet jag inte, men situationen är lugn, ingen blev skadad och Amanda har börjat att återhämta sig väldigt bra.

Det ryktas även om att vissa simmande brudar från Götabro intog Kumla badet för en simmtur under dagen. Till saken hör det även till att de inte bara simmade, utan även just när de var klara och skulle gå upp för att basta, då skedde det otänkbara. DOM KISSADE I BASSÄNGEN!!! En rätt grov och otäck sak om det nu är sant. Vem vet, kanske Olle?

Sen är inte Carl på sitt rum, vars kan han vara? Kanske har han hittat sin ögonsten som han tillbringar lite mer tid med? Eller har han något bus i görningen? Får hoppas att the Carlilator inte gör något förhastat. Å andra sidan så har han ofta vettiga tankar, men har en tjej kommit i vägen? Kan hon förvrida hans sinne? Jadu... bara framtiden kan visa detta!

Kommentarer
Postat av: Lovisa

haha, GILLA!

2011-10-20 @ 01:13:04
URL: http://delightlovisa.blogspot.com/
Postat av: Rumpan!

hahaha man tackar man tackar ^^, känns bra att du spanat in min häck Daniel ;)

2011-10-20 @ 08:19:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0