Lugn kväll nalkas

Ännu en dag på Götabro är över och nu väntar bara en lugn kväll. Dagens lektioner innhåll information om de olika historiska böckerna i GT och var väldigt intressant, även om man redan sen tidigare hade koll på en hel del av det. Ikväll blir det häng med lite folk och även en grabbkväll där runt 22.00, den ser vi fram emot.

Man kan inte annat än bli lite halvt depprimerad när det är det väder som de är idag. Moln, regn och blåst... USCH! Men mer tid för film, mys och böcker då, man får se det positiva helt enkelt. Nu så, till det ni alla väntat på. Dagens skvaller.



Dagens skvaller:
Sebbe har gjort det igen. Vi alla trodde ju att de räckte med att försöka fånga en tjejs bröst här på skolan, men icket! Idag så gjorde han ett såkallat "BooB-RacE" på allas vår Stina fina. Vet ni inte vad ett Boob-race är, så förtjänar ni inte heller att veta det. I vilket fall så ser det ut som att Sebbe inte vet vilka bröst han gillar bäst. Kanske vill han testa sig fram ännu ett tag innan han väljer vilka han gillar bäst. Vem blir nästa tjej? Är du Sebbes nästa bröst-projekt? Vem vet, håll ut för kommande inlägg så får ni svaren.

Det ryktas även om att the Carlilator har ett finger med i spelet gällande händelserna i Elin och Sofias rum. Det sägs även om att Carlilator har planer på att busa med tjejerna inatt? Är killarna med på planen? Vem vet det förutom Carl.

Frågan står även kvar? Vilken tjej på skolan är det som har motsvarigheten till Johns ass? Är det du? Eller din bästa vän?


Dagens tankeställare:
Är menskopp något för dig?

http://www.youtube.com/watch?v=FaZJVOHdGsw

Se, begrunda, kommentera!

Kommentarer
Postat av: Sofia

det var mitt rum också. men jag är van att bli utelämnad från gänget så det gör inte så ont. . . :(

2011-10-18 @ 17:22:07
URL: http://thecowsuits.blogspot.com
Postat av: Sebbe

Följetången är lika intressant som den är smärtsam att läsa.

2011-10-19 @ 00:16:13
Postat av: Sebbe

P.S. Vi kallar det Boob- Grace

2011-10-19 @ 00:16:59
Postat av: Alex

Fidde har motsvarigheten! kolla in den rumpan!

2011-10-19 @ 00:39:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0