Nedstämd

Av någon anledning så är jag smått nedstämd ikväll, men samtidigt otroligt glad och tacksam över livet. Guds storlek och hans omsorg om oss som alltid finns där, trotts att saker är skit så kan jag endå vara tacksam över livet vilket jag är glad över att jag kommit till den insikten.

Dagen har för övrigt bra, bra undervisning som vanligt och man har fått sig ordentliga tankeställare om saker och ting i livet. Som det ska va helt enkelt. Såg även en underbar predikan på bönegruppen idag som jag ber er om att våga och ta er tid till att se. Det är en snubbe som heter louie giglo som snackar om hur stor Gud är. Länkar den här nere och utmanar er verkligen att ta er tiden att se den. Risken blir att när ni sett den är att ni får ett större och bättre perspektiv på Guds storhet och verkligen en insikt över hur stora mirakel vi är som människor, och hur stor Guds kärlek är. Vågar du anta den utmaningen? Har även den på dvd så är vi ett gäng på Götabro som vill se den så kör vi i tv-rummet.

http://www.ustream.tv/recorded/1849169

Kvaliten är inte den bästa men lixom... innehållet som räknas!

Dagens skvaller

Nya rykten säger att det finns två tjejer som slåss om allas vår Carlilators kärlek. Att dömma av håravfallen som hittades i linnearummet och den djurlika lukten i luften så tros det varit en hård "Catfight" om hans kärlek. Men ska man lita på vad som sägs så är det inte slut än, vem vinner och får titeln att katigorera sig som Carlilators ögonsten? Bara tiden kan ge svar på den frågan.

Det ryktas även om en planerad cup imorgon mot köket, någon eller några kommer att försöka hälla i laxeringsmedel i maten. Vågar man riskera att äta, är maten så god att de är värt lite löst skit... bara vi själva kan välja vad vi ska tro.....

Kommentarer
Postat av: sofia

Kärleksskvaller när det är som bäst, riktigt knivigt när carl ska behöva välja av två antagligen superläckra tjejer ...



hoppas på en fortsättning på din kung xerxes-tävling senare i veckan ocskå, vore spännande att höra om!

2011-10-25 @ 01:02:23
URL: http://thecowsuits.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0