Trött

Eftersom det blir en sen bloggning så orkar jag inte skriva så jättemycket om dagen. Den var bra som en vanlig Götabrodag brukar vara. Kanon helt enkelt, det vi fokuserar på nu är dock dagens skvaller.


Dagens skvaller:

Dagens skvaller innehåller ett gäng goda händelser som skett under de senaste dagar. Bland annat så har storraggarn Sebbe från allingsås visat oss hur han får damerna på fall där hemma. Det är den såkallade "Kupa din hand" metoden. Helt enkelt, samtidigt som en tjej böjer sig ner bredvid dig så håller du oskyldigt upp din hand och kupar den i bröststorlek och bara inväntar på vad som ska ske. Hur vida denna teknik går hem hos damerna vet bara Amanda!

Det har även hörts på rykten i köket att vi funnit Johns motsvarighet. För er som inte vet va det innefattar så är det Johns rumpa vi pratar om. Den ståtligt och perfekta rumpan. Så det ryktet säger är att vi funnit en kvinna på Götabro som kan matcha Johns ass!

Det ryktas även om att någon har varit och gosat i Carls säng utan att Carl varit närvarande. Det finns nämligen långa blonda hårstrån kvar i sängen. Är detta ett sätt från tjejerna att hämnas tillbaka på The Carlilator? Bara tjejerna vet, jag fruktar vad Carl har i görningen för kommande buset mot tjejerna!

Xoxoxo! Danniboy

Kommentarer
Postat av: Sofia

Alltså detta med tjejmotsvarigheten till johns rumpa, kommer vi få veta om vi troget följer denna bloggen eller är detta en fråga vi ska ta med Olle Bengtsson?

2011-10-18 @ 19:34:19
URL: http://thecowsuits.blogspot.com
Postat av: stina

mitt ass är också to die 4!!

2011-10-19 @ 00:50:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0